In cautarea zapezii

Profitand de vreamea calduroasa din acest weekend, cu toate ca in teorie este iarna in toata regula, am pornit in cautarea zapezii pe una dintre probele speciale propuse pentru Transcarpaticul de anul viitor . Ne-am pregatit dis de dimineata si am pornit sa cutreieram padurile Carpatilor de Curbura .

In primul tronson al presupusei probe, aflandu-ne la o altinudine de aproximativ 900m nu am gasit decat putin noroi datorat temperaturilor ridicate, si peisaje pitoresti, iar starea drumurilor de macadam este una excelenta pentru o proba de viteza.

Totul s-a schimbat cand am inaintat in inima padurii si am atins o altitudine de aproape 1200m unde am fost surprinsi sa vedem prima zapada din anul acesta, care a reusit sa se conserve datorita temperaturilor scazute .

Profitand de aceasta ocazie am filmat unul dintre pasajele traseului nostru, pe care il vom lasa sa il vizualizati mai jos .

Probabil aceasta fiind ultima iesire de anul acesta echipa Transcarpatic Rally va ureaza Sarbatori Fericite si un An Nou plin de adrenalina si reusite !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *