Informatii Practice

FIM Europe Tout Terrain-Rally Cup 2021

1.IMPORTANT

Pentru a participa la  FIM Europe TT- Rally Cup, un sportiv trebuie să dețină un permis de conducere,adecvat categoriei vehiculului inscris in concurs, o licenta naționala eliberata de Federația tarii sale,valabila pentru anul 2021 și permisiunea de start,eliberata de Federatia de specialitate.

Motocicletele,quad-urile,SSV-urile și echipamentele acestora trebuie să respecte cerințele legale naționale pentru traficul rutier al țării în care este înmatriculat vehiculul și cu orice alte reguli specificate în Regulamentul Particular.

Sportivii trebuie să respecte reglementările de circulație în vigoare în fiecare localitate traversată în timpul competiției. Orice concurent sanctionat pentru o infracțiune împotriva unor astfel de reglementări poate fi, după o anchetă, descalificat sau sa incaseze alte sancțiuni impuse de C.o.C. și confirmat de către Juriul internațional conform prevederilor în Codul de arbitraj și disciplină FIM Europe și în regulile TT Rally.

Toate motocicletele trebuie să respecte reglementările tehnice FIM Europe / FIM.

Sportivii trebuie să poarte echipament adecvat, inclusiv orice protecție stabilită de Codul tehnic FIM, în plus, telefonul mobil sa fie în ambalaje impermeabile (capabile să telefoneze și să primească apeluri) care vor fi deschise cu un sunet puternic, GPS și baterii suplimentare pentru autonomie de ore.

Pentru sportivii romani,care doresc sa se claseze si sa puncteze in FIM Europe TT- Rally Cup si care in Campionatul National al Romaniei alearga sub egida FRAS la categoria SSV,recomandam obtinerea unei licente nationale de la FRM si de permisiunea de start eliberata de aceasta federatie.Pentru informatii suplimentare va rugam san e contactati din timp.

Comentariile sunt închise.